Ksbü Sağlık Bilimleri Fakültesi Kahvaltıda Bir Araya Geldi

KSBÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi kahvaltıda buluştu. Geçen dönem ilki yapılan kahvaltı organizasyonunun ikincisi 07.07.2020 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi ön bahçesinde Kütahya’ya özgü, sağlıklı besinler ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirildi. Hazırlıklarına günler öncesinde başlanan kahvaltıya Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. M. Cem ALGIN, Prof. Dr. Ahmet ÇEKİRDEKÇİ, Rektör Yardımcımız ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Duygu PERÇİN RENDERS ile daire başkanları katıldı.

Kahvaltı organizasyonu sırasında sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenen masalarda öğretim elemanları ile üniversite yönetimimiz samimi bir ortamda sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundular. Kahvaltının tamamlanması ardından Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU öğretim elemanlarımızla birlikte geçen dönemin değerlendirmelerini yaparak gelecek vizyonumuz hakkında bilgiler verdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanlarından Ar. Grv. İsmail OKUR ile FTR Bölümü öğrencisi Nur ÖZKALAY eşliğinde gerçekleştirilen canlı müzik dinletisini takiben toplu fotoğraf çekimleri ile organizasyon tamamlandı. Gün sonunda damaklarda güzel tatlar, akıllarda tatlı anılar kaldı.