Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Satı Öztürk, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından düzenlenen "III. International Health Sciences and Life Congress" isimli kongrede 04.06.2020 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Doç. Dr. Sultan Güçlü, Arş. Grv. Emel Elem ve Arş.Grv.Dr. Ayşegül Unutkan ile birlikte yapmış olduğu "Üniversiteye Yeni Başlayan Öğrencilerin Yaşam Boyu Öğrenme Eğilimlerinin Bazı Değişkenler Açısından İrdelenmesi" başlıklı çalışmasını “Uzaktan On-line Sunum” yöntemiyle gerçekleştirmiştir.

Öğrencimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.