2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti.

2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı'nın etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak, bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesi, iş birliği ve koordinasyonu artırmak, yaşanan üzücü olayların önlenmesi ve bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Vali Dr. Ömer TORAMAN başkanlığında 27.12.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya  üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin RENDERS ve öğretim üyemiz Doç. Dr. Sultan GÜÇLÜ katılmıştır. Toplantıda değerli hocalarımız hem geçmiş yıllarda yaptıkları çalışmaları anlatmış hem de gelecek yıllarda yapacakları bilimsel ve sosyal etkinlikleri paylaşmışlardır.