Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Ders Uygulamasını Tamamladı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı ders uygulamasını tamamladı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı  Profesör Doktor Gönül Özgür, Doktora Öğretim Üyesi Havva Gezgin Yazıcı, Yüksek Lisans Öğrencileri Esra Karabulut, Fadime Kahraman Ve Araştırma Görevlisi Deniz Akkaya Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Vefa Ek Hizmet Binası psikiyatri kliniklerinde ders kapsamındaki uygulamasını tamamladı.