Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi‘nin Düzenlediği “1. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi“ne Fakültemiz Hemşirelik Bölümünde Öğrenim Gören Öğrencilerimizde Katıldı.

28-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin düzenlediği "1. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi"nde Fakültemiz Hemşirelik Bölümünde öğrenim gören Ali Acer, Feyza Kocakurt, Esranur Çam, Günce Gül Korkmaz, Yağmur Canan Berber ve Halime Karazeybek isimli öğrencilerimiz, Hemşirelik  Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Savcı, Dr. Öğr. Üyesi Kevser Karacabay,Dr. Öğr. Üyesi Nigar ÇELİK ve Doç. Dr. Sultan Güçlü'nün danışmanlığında, "Toplumun organ bağışı ile ilgili görüşlerinin incelenmesi", "Hemşirelik öğrencilerinin kariyer planlarının incelenmesi:Nitel çalışma" ve
"Hemşirelikte simülasyon kullanımı" isimli bildirilerini sundular. Üniversitemizi kongrede başarı ile temsil ettikleri için  öğrencilerimize, öğrencilerimizi de sosyal ve akademik açıdan destekledikleri için öğretim üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.