Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Tarafından 11-12 Kasım 2019 Tarihlerinde “Nitel Araştırma Yöntemleri Kursu”farklı Üniversitelerden Gelen 50 Kursiyer ile Gerçekleştirilmiştir.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 11-12 Kasım 2019 tarihlerinde “Nitel Araştırma Yöntemleri Kursu” farklı üniversitelerden gelen 50 kursiyer ile gerçekleştirilmiştir.  Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyeleri  Prof. Dr. Hatice Mert ve  Doç. Dr. Fatma VURAL ile Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül SAVCI ve  Dr. Öğr. Üyesi Nigar ÇELİK "Nitel Araştırmaların Doğası, Nitel Araştırma Desenleri ve Örneklem Seçimi, Nitel Araştırmalarda Veri Toplama ve Analizi, Raporlama, Nitel Araştırmalarda Geçerlik ve Güvenirlik, Etik ve Makale Yazma" konularında eğitim vermiştir. Düzenlenen kursa Hemşirelik, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimlerden öğretim elemanları ve lisans üstü öğrenciler katılmıştır.  Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, kursun açılışında yaptığı konuşmada, sağlık alanında nitel araştırmaların önemine dikkat çekerek, etkin bir kurs olması temmenilerini  iletmiştir. Düzenleme komitesinde emeği geçen tüm öğretim elemanları, kurs eğitimcileri, teknik destek personeli ve öğrencilerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, Çarşamba