Doç. Dr. Sultan Güçlü Öğrencilere “Ergenlik Döneminde Etkili İletişim“ Konulu Bir Seminer Verdi.

Üniversitemiz Renkli Düşler Topluluğu, Kütahya Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ile üniversitemiz öğrencilerini 16.10.2019 tarihinde bir araya getirdi. Değerli ziyaretçilerimize rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu'nun üniversitemiz hakkında verdiği bilgilerin ardından, Tıp Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Koçak tarafından da üniversitemizin sosyal ve bilimsel faaliyet alanları gezdirildi. Daha sonra, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sultan Güçlü öğrencilere "Ergenlik Döneminde Etkili İletişim" konulu bir seminer verdi. Seminerde ergenliğin tanımı, kuşak çatışması, ergenlik döneminde sorunsuz bir ilişki için yapılması gerekenler ve etkili iletişim sürecinin öğeleri temalarına değinildi.
Emekleri için değerli öğretim üyelerimize, ziyaretleri için de Kütahya Fatih Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.