Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sultan Güçlü Gediz Shmyo ile Simav Shmyo Öğrencilerine “Kişilerarası İletişim“ Konusunda Bir Seminer Verdi.

Fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr.Sultan GÜÇLÜ, 02.10.2019 tarihinde Üniversitemiz Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencileri ile "Sosyokültürel Etkinlikler" dersi kapsamında söyleşi yapmış, ardından öğrencilere "Kişilerarası İletişim" konusunda bir seminer vermiştir. Seminerde öğrencilere kendilerini tanımalarından başlayarak, kişilerarası iletişim, kültürlerarası iletişim, benmerkezci düşünce ve empati, ben dili, beden dili, iletişim engelleri, etkin dinleme başta olmak üzere toplumun bir üyesi olarak başka insanlarla iletişimlerini ve hayatlarını kolaylaştıracak konularda destek olacak bilgiler verilmiştir.

Öğretim üyemize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Son Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, Çarşamba