Sağlık Bilimleri Fakültemizin (Sbf) Düzenlediği Kahvaltı Programımız Gerçekleşti.

Sağlık Bilimleri Fakültemizin (SBF) düzenlediği kahvaltı programımız Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi; Genel Sekreter Kutlu Önal, daire başkanlarımız, öğretim elemanları ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleşti. Gerçekleştirilen kahvaltıyla SBF’nin yeni personelleri de birbirleriyle tanışma fırsatı buldular. Kahvaltı yeni akademik yıla başarı dilekleriyle son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, Cuma